Webshop Staphorster stipwerk

In onze webshop kunt u ook betalen met ideal en PayPal
Hier verkopen wij een  startpakket van het Staphorster stipwerk.
Ook losse stempels, linnenpapier en verf verkopen wij nu
Wij breiden het assortiment geleidelijk uit
Met Acrylverf kunt u zelf de mooiste kaarten met het Staphorsterstipwerk maken.
Na veel oefenen kunt u ook stippen op hout.
Als u op een foto klikt gaat u gelijk door naar de webshop.
U kunt dan heel eenvoudig het stempelpakket van uw keuze bestellen en kopen.

Met dit startpakket kunt u zelf mooie kaarten maken.

Dit is een startpakket met hartje voor 19 euro.
Dit is inclusief beide voorbeeld kaarten en een gebruiksaanwijzing voor acrylverf .    Ook word een handig hulpmiddel voor het bepalen van het midden van de kaart meegeleverd.

Ook u kunt dit leren. Wij hebben voor elk doel je juiste stempels.

Met deze stempels kunt u de vier kaarten maken die worden meegeleverdOok een gebruiksaanwijzing voor acrylverf. En een handig hulpmiddel voor het bepalen van het midden van de kaart zit er bij.        U krijgt 8 stempels en 3 spijkerstempels.

Kaarten maken is het leukst met de stempels van het Staphorster stipwerk.

Dit pakket is een uitbreiding van het pakket met vier kaarten. Met de extra stempels kunt u tevens de twee grote kaarten maken. Er worden dus zes kaarten meegeleverd. Ook een gebruiksaanwijzing voor acrylverf. En een handig hulpmiddel voor het bepalen van het midden van de kaarten zit er bij.  U krijgt 14 stempels en 5 spijker stempels.

Ook geschikt voor uw vriendengroep

Met deze stempels kunt u de vier kaarten maken waarvan de afbeelding word meegeleverd. Alle stempels voor de kaarten zitten er dubbel in.
Ook krijgt u een groot hartje en een smylie.
U heeft dan 18 stempels en 11 spijkerstempels.

Deze stempels kunt u ook los bestellen

Deze stempels voor het Staphorster stipwerk kunt u ook los bestellen. Links onder in de webshop vind u dit plaatje met de bestelnummers er naast.

Deze boekenleggers zijn geplastificeerd. U kunt ze ook in onze webshop bestellen. Op aanvraag zijn ze ook leverbaar in de kleuren van uw bedrijf of vereniging

Kunt u de handgreep met de juiste snelheid op tillen.

Bij dit flipperspel moet aan de rechter zijkant iets worden opgetild. Dit is een uitkomst voor ouderen die niet meer zo veel kracht in hun handen hebben. Als de hendel precies hoog genoeg op tilt komt de knikker in het midden bij de tien terecht.  Je mag het vijf keer proberen.                            

Het adres van onze winkel komt u van ver bel of mail ons even.

Oude Rijksweg 221 is het adres van onze winkel.
Dit is maar twee kilometer van de snelweg af. Op afspraak is hier een demonstratie van het Staphorster stipwerk mogelijk. Als u met een grote groep komt kunnen wij in overleg ook koffie voor u zetten. Wij vinden het goed dat u de boterham van thuis op eet. Ook zijn alle stempels hier los te koop. Wij vinden het fijn als u een foto van uw eigen creativiteit laat zien.